Robert Geerdens
Dierenarts
Gaston Köllmann
Dierenarts
In 1975 is Robert afgestudeerd van de Universiteit Gent als all-round dierenarts. Hierna heeft hij jarenlang ervaring opgedaan met zowel kleine als grote huisdieren. Sinds 1993 is hij de trotse oprichter van DAP Geerdens en focust hij zich enkel nog maar op de kleine huisdieren. Zijn interesses liggen voornamelijk in de chirurgie en orthopedie van de gezelschapsdieren.
Charlotte Vangeel
Dierenartsassistente
Ruth Geuens
Dierenartsassistente
Gisèle Goffin
Assistente
Charlotte heeft in het middelbaar dierenzorgtechnieken gestudeerd. Het heeft even geduurd voor ze haar passie kon verderzetten in haar carrière. Maar op privé vlak is ze altijd bezig geweest met haar twee lieve honden Miley en Pongo. In het weekend doet ze Flyball op wedstrijdniveau. Daarnaast rijdt ze paard op haar eigen Dido.  In 2016 is Ruth afgestudeerd als dierenartsassistente aan de Hogeschool Gent. In Augustus 2017 is Ruth ons komen vervoegen en sindsdien staat ze paraat voor u en uw huisdier. Haar interesse ligt bij de honden gedragstherapie waar ze regelmatig een bijscholing voor volgt. In haar vrije tijd gaat ze wandelen met haar hond Lux, doet ze middeleeuwse
re-enactment en werkt ze graag in de tuin.
Gisèle heeft jarenlange ervaring als eigen ondernemer. Nu dat ze hier afstand van heeft gedaan komt ze ons team 3 dagen in de week versterken bij de zorgen voor de dieren en de praktijk. Al van kinds af aan heeft ze een grote liefde voor alle dieren.